ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ

Η “ΕΜΠΟΡΟΚΕΝΤΗΤΙΚΗ” σας παραδίδει την παραγγελία σας στο χώρο σας σε οποιοδήποτε σημείο εντός της ελληνικής επικράτειας, αλλά και σε χώρες του εξωτερικού. Τα προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχύ μεταφορών (courier).

Η “ΕΜΠΟΡΟΚΕΝΤΗΤΙΚΗ” θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να σας αποστείλει τα προϊόντα που βρίσκονται σε στοκ εντός 24 έως 72 ωρών (Δευτέρα έως Παρασκευή). Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Σε περίπτωση καθυστέρησης λόγω ανωτέρας βίας θα σας ενημερώσουμε είτε τηλεφωνικώς είτε γραπτώς μέσω email.

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Το κόστος των αποστολών στην Ελλάδα χωρίς αντικαταβολή επιβαρύνεται με :

α) 4€ για αποστολές εντός Αττικής

β) 4€ για αποστολές προς χερσαίους προορισμούς

γ) 4€ για αποστολές προς νησιωτικούς προορισμούς

Το κόστος των αποστολών στην Ελλάδα με αντικαταβολή επιβαρύνεται :

 με έξοδα 3€ πλέον του κόστους αποστολής

Για τις υπόλοιπες χώρες το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα με την χώρα.

Αν το βάρος της παραγγελίας ξεπερνά τα 4 κιλά τότε το κόστος διαμορφώνεται ανάλογα, πάντα κατόπιν συνεννόησης της εταιρείας ΕΜΠΟΡΟΚΕΝΗΤΙΚΗ με τον χρήστη.

Σημαντική πληροφορία

Κατά τη διάρκεια συμπλήρωσης της φόρμας παραγγελίας, και πριν την αποστολή της, μπορείτε να δείτε το κόστος αποστολής που αντιστοιχεί στο ποσό της παραγγελίας σας, στο τόπο προορισμού, καθώς και το συνολικό κόστος.

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Τα προϊόντα που επιλέξατε θα σας αποσταλούν στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει το πολύ εντός 24 έως 72 ωρών για τα προιόντα που βρίσκονται σε απόθεμα και εντός 1 μηνός για τα προϊόντα που δεν υπάρχουν στο στοκ. Αποστολές θα πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών. Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται από την υπηρεσία ταχύ μεταφορών (Courier) “Biz Courrier“.

Εάν δώσετε την παραγγελία σας έως τις 12:00 το μεσημέρι, η αποστολή της παραγγελίας σας ενδέχεται να γίνει αυθημερόν και η παράδοση την επόμενη εργάσιμη.

Σε κάθε περίπτωση , θα σας ενημερώνουμε με email για τον αριθμό της αποστολής (Voucher) όπως επίσης και για το τρόπο με τον οποίο θα μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία του δέματος.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επικοινωνήστε με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα στο emporokentitiki@gmail.com ή στον τηλεφωνικό αριθμό +30 210 5142511.