Αριστοκρατική κρεβατοκάμαρα

αριστοκρατική κρεβατοκάμαρα

Η κρεβατοκάμαρα είναι ο μοναδικός χώρος του σπιτιού όπου μπορούμε να ανανεωθούμε, να περάσουμε χρόνο με τον σύντροφο ή με τον εαυτό μας. Ένα χώρος ξεκούρασης και χαλάρωσης ένας μικρός “ναός “ μέσα στο σπίτι μας. Μπορεί να είναι καλοκαίρι και η εποχή να επιτάσσει μια πιο ανάλαφρη διάθεση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να δείχνουμε τη δέουσα προσοχή και φροντίδα στο σπίτι μας και πόσο μάλλον στην κρεβατοκάμαρά μας. Επενδύστε χρόνο για να της δώσετε ένα ιδιαίτερο στυλ που θα αποπνέει αρχοντιά και πολυτέλεια γιατί το αξίζετε. Φανταστείτε πως θα νοιώθατε όταν γυρνώντας σπίτι μετά από μια δύσκολη ημέρα στη δουλειά ανοίγατε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας σας και αντικρίζατε ένα αυτοκρατορικό δωμάτιο;

Οι παρακάτω συμβουλές θα μεταμορφώσουν την κρεβατοκάμαρά σας στο άψε σβήσε :

  1. Μαξιλάρια παντού! Μην αρκείστε μόνο στα μαξιλάρια ύπνου. Επενδύστε σε διακοσμητικά μαξιλάρια τόσο για το κεφαλάρι του κρεβατιού όσο και διάσπαρτα στο κρεβάτι αλλά και στη μία γωνία του δωματίου.
  2. Κουρτίνες! Θα εκπλαγείτε ευχάριστα όταν διαπιστώσετε πόσο γρήγορα θα αλλάξει ύφος η κρεβατοκάμαρά σας επιλέγοντας τις κατάλληλες κουρτίνες.
  3. Σατέν σεντόνια! Φροντίστε τα νέα σας σεντόνια να είναι μονόχρωμα, κατασκευασμένα από βαμβακερό σατέν και να κινούνται σε χρυσαφί, μπορντώ, φυστικί και γκρι τόνους.
  4. Κάντο όπως τα πεντάστερα! Η επίπλωση της κρεβατοκάμαρας δεν χρειάζεται να περιορίζεται μόνο στα κομοδίνα, το κρεβάτι και την τουαλέτα. Μετέφερε την αγαπημένη σου πολυθρόνα και αγόρασε ένα στρογγυλό τραπεζάκι. Στόλισε το με μια ροτόντα ή μια τραβέρσα, αγόρασε δύο ριχτάρια στην ίδια απόχρωση. Το ένα ρίξτο επιμελώς ατημέλητα στην πλάτη της πολυθρόνας ενώ το άλλο τοποθέτησε το διπλωμένο, κατά μήκος στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Ακολουθώντας αυτές τις απλές συμβουλές θα κάνεις δώρο στον εαυτό σου μια αυτοκρατορική κρεβατοκάμαρα και η λέξη ξεκούραση θα αποκτήσει μια νέα διάσταση.